Tudnivalók a petrolmagról

Amit a petrolmagról tudni érdemes

Üzemanyag megtakarítás Petrolmag segítségével

UNIVERZÁLIS ÜZEMANYAG-MAGNETIZÁLÓ

BENZIN ÉS DIESEL ÜZEMŰ GÉPJÁRMŰVEKRE,

OLAJJAL MŰKÖDŐ KAZÁNOKRA ÉS ERŐGÉPEKRE

 

 

  • Kevesebb káros anyag kibocsátás – tisztább környezet
  • Nagyobb motorteljesítmény
  • Kevesebb üzemanyag-fogyasztás
  • Gyors és egyszerű beszerelés

 

Petrolmag több darab

 

 

A PETRO-MAG működési elve egyszerű, tudományos ismereten alapuló eljárás, amellyel autója üzemkeltetésekor pénzt takaríthat meg azzal, hogy megnöveli a motor teljesítményét.

 

A készülék valamennyi autótípusnál változtatás nélkül alkalmazható (benzin, dízelüzemű, katalizátoros, injektoros, számítógép-vezérlésű gépjárműveknél egyaránt). A PETRO-MAG égésjavító nemcsak autókhoz, hanem olajkazánokhoz is alkalmazható, és belső égésű motorokhoz, pl.: mezőgazdasági gépek, szivattyúk, aggregátorok, erőgépek, stb.

 

A benzin és üzemanyagolaj kémiai tulajdonságai nagyon hasonlóak, a különbség a
szénatom-váz méretében, térbeli elrendeződésében és az alkotóelemek mennyiségében van, ez eredményezi eltérő lobbanáspontjukat.

 

A PETRO-MAG hatása az üzemanyagra pusztán fizikai jellegű és nem kémiai, a kezelt üzemanyag kémiai összetétele teljesen változatlan marad. Köztudott, hogy a mozgó elektromos töltések mágneses teret hoznak létre. A üzemanyag molekulák szerkezetében is mozgó elektromos töltések találhatók, de a kis mágneses mezők nagyon rövid ideig léteznek, mivel egy-egy újabb molekula közelsége ezt a pillanatnyi állapotot megváltoztatja, a gyengécske mágneses terek egymást kölcsönösen befolyásolják. Ha az üzemanyagot nagyon erős mágneses téren vezetjük keresztül – vagyis átáramoltatjuk a PETRO-MAG-on – az üzemanyag-részecskék rövid ideig nem fejtenek ki egymás között vonzó kölcsönhatást, azonos irányba tájolódnak, és a taszító erők következtében egymástól eltávolodnak. Ez az egyenletes elosztás javítja az üzemanyag levegővel való keveredését.

 

PETRO-MAG használatával tehát az üzemanyag égése tökéletesebb a jobb oxigénfelvétel miatt. A tökéletesebb égés következményei a hatékonyabb munkavégzés, a növekvő teljesítmény. A járműmotorok átlagos hatásfoka 40 %, ami PETRO-MAG használatával kb. 20 %-kal javítható, s így elérheti a 48 %-ot, vagyis ugyanakkora teljesítményhez kevesebb üzemanyag elegendő. Ügyelni kell arra, hogy PETRO-MAG alkalmazása esetén a motor üzemeltetése több oxigént igényel. A tökéletesebb égés következménye a nagyobb teljesítmény, vagy ugyanakkora teljesítményhez kevesebb üzemanyag elegendő. A megtakarítás benzines és dízel üzemű autók esetében egyaránt 10-20 %, melyet jelentősen befolyásol a motor állapota, a légszűrő tisztasága, az autózási szokások és körülmények, stb. Optimális égés esetén csak széndioxid és víz maradhatna vissza égéstermékként. Minden más összetevő a teljesítmény-kihasználás tökéletlenségét igazolja. Ezek alapján pusztán a környezetkímélőbb üzemeltetés miatt is szükségszerű lenne a PETRO-MAG alkalmazása, mert használatával lényegesen, kb. 50 %-kal csökkenthető a kipufogógáz szénmonoxid (CO), elégtelen szénhidrogén (CH), kéndioxid (SO2), azaz káros anyag tartalma. A széndioxid (CO2) arányának növekedése a szénlerakódások (korom) hengerfejben való elégetését és a kipufogórendszerből való eltávolítását eredményezi, aminek következtében jelentősen nő a motor futásideje felújítás nélkül, illetve a katalizátor élettartama többszörösére nő.

 

 

A felsorolt kedvező változások azonnal megfigyelhetők, de a felszerelést követő 1000-2000 km megtétele alatt további fokozatos égésjavulás megy végbe a dekarbonizáció miatt. Új autó esetén a fogyasztás csökkenése azonnal jelentkezik.

 

A KÉSZÜLÉK ÉLETTARTAMA

 

A PETRO-MAG mozgó alkatrészt nem tartalmaz, speciális ötvözetű álladó mágnesei évtizedek múltán sem veszítenek mágnesességükből. Várható élettartam 20 év.

 

 

A PETRO-MAG MŰSZAKI ADATAI:

 

 

A PETRO-MAG a motor hengerűrtartalmától függetlenül minden  benzin és hadiüzemű berendezésnél alkalmazható.

 

TÍPUS CSATL. MÉRET Æ MOTOR TÍPUS HENGERŰRTART.
PETRO-MAG MINI 6mm; 8mm; 10mm szívó: dízel és benzin 3.000 cm3-ig
PETRO-MAG MAXI 6-8mm; 8-10mm; 10-12mm injektor, turbó-injektor, turbódízel 30.000 cm3-ig

 

 

PETRO-MAG Üzemanyag égésjavító MINIMAXI 9.600 18.800

 

 

Felszerelés helye: az üzemanyag-vezetékbe iktatva, közvetlenül a karburátor, injektor, illetve adagoló elé. A készülék csatlakozási pontjai tömlővégek  bilincs rögzítésekkel.

Üzemanyag megtakarítás Petrolmag segítségével

Bővebb információ a CNG technológiáról 

Bővebb információ a fagáz technológiáról

Bővebb információ a elektromos meghajtásról

 

Megrendelés

Bővebb információ, megrendelés:

Szamosi Róbert

info@azolcsoenergia.hu

Tel: 70/445-3701

Comments are closed.