Univerzális hálózati vízszűrők – Kútfúrás

Kútfúrás:

Fúrt kút készítését vállaljuk a Dunántúlon, Pest, Bács és Csongrád megye Ny-i részén!

Ár : 9.000 – Ft / m -tól (ha van 3-fázisú áramvételi lehetőség) 10.000 Ft / m-tól (ha nincs 3-fázisú áramvételezési lehetőség)

Tel: 06-70/445-3701

 

Univerzális, vízvezeték hálózatra szerelhető,

poharas (1,5 liter) szűrő berendezések:

 (3500 L víz szűrése/óra)

 

 

Univerzális  rendszerű, vízvezeték hálózatra szerelhető ( Pl.: a vízórához ) poharas szűrőbetétekkel ellátott vízszűrő berendezések:A szűrőbetéteinkkel kezelt víz visszanyeri természetes állapotát, áttetsző lesz, viszont változatlanul megtartja a vízben lévő hasznos, és az emberi szervezet számára feltétlenül szükséges ásványi anyagokat! Növeli a víz egészségre gyakorolt hatását, a főzött ételek élvezhetőbbek lesznek, a víz csecsemők ellátására is alkalmas lesz, nincs többé szükség palackozott vízre. A csúcsminőségű víztisztítás miatt a szűrőbetétek alkalmazását javasoljuk ételkészítési helyeken is (pl.: cukrászdák, éttermek, üdítő, szóda és sörgyártás és olyan helyek, ahol az ivóvíz vizsgálata és rendszeres ellenőrzése szükséges, továbbá egészségügyi szakrendelők, gyermekközösségek, szociális otthonok, stb). Természetesen a különböző tisztítási eljárásokból tetszőleges ikermegoldások alakíthatók ki, így az egymással sorba kapcsolt szűrőbetétek igény szerint eltávolítják az ivóvízből a szilárd szennyeződéseket, a klórt, a szag-, szín- és ízrontó anyagokat, nitrátot és nehézfémeket, valamint a korrózióból eredő vastartalmat. Ikerfelhasználás esetén a fizikai szűrőbetétet célszerű az első helyre szerelni!A nagy kapacitású poharas szűrők felszerelését magas igényű háztartási és professzionális felhasználást tesz lehetővé.

 

 

Univerzális víztisztítók

 

 

UNIVERZÁLIS VÍZTISZTÍTÓ HÁZ

 

A szűrőház magába foglalhatja a különböző szűrőbetéteket. Vízhálózati ki-be csatlakozási pontjai ¾”-os rézidomok, melyek belsőmenet kialakításúak. A csatlakozó fejegységen a víz áramlási irányát nyíl jelzi, és itt található egy csavarral záródó szelep is, mely lehetővé teszi a szűrőrendszer légtelenítését, illetve szükség esetén különféle tisztító és fertőtlenítő anyagok bejuttatását a vízhálózatba. Magasság 340 mm, átmérő 120 mm.


MOSHATÓ FIZIKAI SZŰRŐBETÉT

 

A polipropilén mosható finomszűrő-betét a rajta keresztülfolyó vizet megtisztítja a mechanikai szennyeződésektől (pl.: üledék, homok, rozsda, stb.). Az 5, 20, 60 µ sűrűségű szűrőbetét max. 50 ºC-os víz esetén alkalmazható. Óránként 3500 l víz szűrésére alkalmas. Az átlátszó falú víztisztító házban az elszennyeződés jól látható. Szükség esetén a szűrőház poharát lecsavarva (a szűrőnyitó-kulcs segítségével) a szűrőbetétet ellenáramú vízsugárral lehet tisztítani.


ELDOBHATÓ FIZIKAI SZŰRŐBETÉT

 
A polipropilén eldobható finomszűrő-betét a rajta keresztülfolyó vizet megtisztítja a mechanikai szennyeződésektől (pl.: üledék, homok, rozsda, stb.). Az 5, 25 µ sűrűségű szűrőbetét max. 50 ºC-os víz esetén alkalmazható. Óránként 3500 l víz szűrésére alkalmas. Szükség esetén a szűrőház poharát lecsavarva (a szűrőnyitó-kulcs segítségével) és a szűrőbetétet kicseréljük!

UNIVERZÁLIS VÍZTISZTÍTÓ HÁZÉS SZŰRŐBETÉT HÁZ 

5µ MOSHATÓ

20µ MOSHATÓ

60µ MOSHATÓ

ELDOBHATÓ

25µ ELDOBHATÓ

AKTÍVSZÉN

AKT.SZÉN plusz (+) KDF

SILIPHOS rozsdás, korrodált vízvezetékre

NITRÁT

6.200,-

4.250,-

4.250,-

4.250,-

1.800,-

1.800,-

4.250,

15.800,-

 

10.500,-

10.500

(Az árak a csomagküldés díját nem tartalmazzák, csak az áfát!)

 

 

 

 

 Megrendelés

Bővebb információ, megrendelés:

Szamosi Róbert

info@azolcsoenergia.hu

Tel: 70/445-3701 

 

 

Comments are closed.